ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În lotul național de fotbal vor interveni modificări

14:57 | 04.09.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 4 sep. /MOLDPRES/. Lotul echipei naționale de fotbal va fi modificat în meciul cu selecționata Țării Galilor, comparativ cu cel care a jucat în urmă cu două zile cu reprezentativa Serbiei în meciul retur din preliminariile Campionatului Mondial, a declarat astăzi la conferința de presă antrenorul lotului moldovean, Igor Dobrovolschi, relatează MOLDPRES.

”Componența, la sigur, va fi schimbată. Mizez, în primul rând, pe forma sportivă bună a lui Bordian, care a fost absent la meciul cu Serbia din cauza cumulului de cartonașe galbene. În calculele mele figurează, de asemenea, Razgoniuc, Ambros, Ojog și Mihaliov. Toți s-au antrenat conform unui program aparte la Vadul lui Vodă, sub supravegherea antrenorului secund Serghei Epureanu. În cazul în care mă voi convinge că sunt bine pregătiți de meciul cu galezii, au șanse să intre în teren. Cu ei sau fără ei, oricum, schimbări în componența de start vor fi”, a declarat tehnicianul.

”Țara Galilor are șanse să câștige. Să o facă. Noi, de asemenea, avem șanse pe care vrem să le materializăm. Ne dorim mult o victorie. Obiectivul trasat este să evităm ultimul loc din grupă”, a mai adăugat tehnicianul.

Mijlocașul Cătălin Carp a subliniat că partida de mâine se anunță dificilă. ”Ne așteaptă un meci greu. Galezii vin la Chișinău cu un moral ridicat după victoria obținută în partida cu Austria. Dar fotbalul nu se joacă niciodată pe hârtie, ci pe teren. Vom depune toate eforturile ca să facem un meci bun”, a spus jucătorul.

Partida se va desfășura mâine, 5 septembrie, la stadionul ”Zimbru”, cu începere de la ora 21.45 și va fi transmisă în direct la postul de televiziune Moldova 1.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17006687

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!