ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un moldovean, acuzat de furt la Moscova, a fost extrădat în Federația Rusă din România

18:32 | 06.09.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 6 sep. /MOLDPRES/. Un moldovean, care ar fi furat trei milioane de ruble (peste 43 mii de euro) dintr-un bancomat din Moscova, a fost extrădat astăzi din România în Federația Rusă, informează MOLDPRES, cu referire la agenția TASS.

Reprezentantul ministerului de Interne al Federației Ruse, Irina Volc, a specificat pentru TASS că bărbatul, în vârstă de 31 de ani, în timpul extrădării a fost însoțit de colaboratorii Interpol.

Acesta este acuzat că, în decembrie 2016, împreună cu alți suspecți, ar fi pătruns într-o bancă din Moscova și ar fi furat banii din bancomat.

După ce a săvârșit infracțiunea, moldoveanul a părăsit teritoriul Federației Ruse. Ulterior, suspectul a fost anunțat în căutare internațională, iar în luna aprilie curent acesta a fost reținut în România.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!