ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de joi, 7 septembrie 2017

18:39 | 06.09.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Ministerul Economiei și Infrastructurii invită reprezentanții mass media la primul Atelier de lucru național, în cadrul Proiectului privind Evaluarea națională a exportului produselor ecologice din Republica Moldova, organizat de MEI de comun cu Conferința Națiunilor Unite pentru Comerț și Dezvoltare (UNCTAD).

Ora 09.00, hotelul Jolly Alon, sala de conferințe.

***

Ministerul Economiei și Infrastructurii invită reprezentanții mass media la lucrările IT Business Forumului ”Gov4ICT”, organizat de MEI  în parteneriat cu Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC), privind prezentarea ofertei Guvernului de creare a parcurilor pentru tehnologia informațiilor (IT) în țara noastră.

Orele 10.00-13.00, Centrul de conferințe, Radisson Blu Hotel, str. Mitropolit Varlaam 77.

***

Ministrul Finanțelor, Octavian Armașu, va susține o conferință de presă comună cu reprezentanții Fondului de investiții WNISEF referitor la suportul acordat pentru dezvoltarea unui modul electronic de analiză și monitorizare a achizițiilor publice din Moldova.

Ora 10.00, Ministerul Finanțelor, Sala Mare et. 4, str. C. Tănase 7.

***

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală invită reprezentanții mass-media să participe la o conferință de presă organizată cu ocazia aniversării a 25-a de la instituirea sistemului național de proprietate intelectuală din Republica Moldova.

Ora 09.30, Palatul Republicii, et. 2, str. Maria Cebotari 16.

***

Preşedintele Companiei TV „Mir”, jurnalistul rus Radik Batyrsin, va susține o conferinţă de presă.

Ora 16.15, sala de conferinţe a AIS „MOLDPRES”, et. 2, Casa Presei, str. Puşkin, 22.

***

În conformitate cu dispoziţia primarului general interimar al municipiului Chişinău, Nistor Grozavu, Consiliul municipal Chişinău se convoacă în şedinţă ordinară.

Ora 10.00, Primăria mun. Chișinău.

***

Universitatea Tehnică a Moldovei invită la festivitatea prilejuită de semnarea Acordurilor de colaborare cu două universităţi din România: Universitatea Politehnica din București şi Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava.

Ora 13.00, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 168.

***

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din Moldova, Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice şi Filarmonica Naţională „Serghei Lunchievici” din Chişinău organizează, în perioada 7-8 septembrie 2017, prima ediţie a Congresului Internaţional de Fenomenologie Muzicală In memoriam Sergiu Celibidache.

Ora 11.00, Filarmonica Națională „Serghei Lunchievici”, Sala Mică.

***

La Biblioteca Naţională pentru Copii „Ion Creangă” va avea loc un atelier informativ-educațional cu genericul „Un mediu fără pericole chimice pentru copii”.

Ora 14.00, Biblioteca Naţională pentru Copii „Ion Creangă”.

***

La Cricova se va desfășura festivalul Must Fest 2017.

Orele 15.00-23.00, arca de intrare spre Combinatul de Vinuri „Cricova”.

***

În incinta Circului din Chișinău va avea loc o conferință de presă privind al doilea eveniment al proiectului #LumineazaCircul, numit Teatrul Copiilor #Luminează Circul.

Ora 14.00, Circ.

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Reprezentantul Special al Președintelui în exercițiu al OSCE din partea Austriei pentru procesul de reglementare transnistreană, Wolf Dietrich Heim, va efectua o vizită în R. Moldova în perioada 6-8 septembrie.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!