ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe Andrei Galbur l-a primit pe noul ambasador al Germaniei

14:16 | 07.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 7 sep. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a primit-o astăzi pe Julia Monar, Ambasadorul Republicii Federale Germania în Republica Moldova, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Ministrul Andrei Galbur a felicitat-o pe Ambasadorul Julia Monar cu ocazia prezentării scrisorilor de acreditare şi a asigurat diplomatul german de întregul sprijin al autorităţilor moldoveneşti pentru îndeplinirea atribuţiilor sale pe durata mandatului în Republica Moldova.

În cursul întrevederii, cei doi oficiali au trecut în revistă relaţiile de cooperare bilaterală moldo-germană, fiind reconfirmat angajamentul comun pentru aprofundarea dialogului politic şi a colaborării comercial-economice. De asemenea, interlocutorii au discutat despre cooperarea în cadrul organizațiilor internaționale, securitatea regională și alte subiecte de interes bilateral.

img17006813

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!