ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Luptătorii de stil greco-roman au evoluat modest la Mondialele de cadeți

12:07 | 08.09.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 8 sep. /MOLDPRES/. Luptătorii moldoveni de stil greco-roman au înregistrat rezultate modeste la Campionatul Mondial de cadeți, încheiat ieri la Atena (Grecia), relatează MOLDPRES.

Leonid Moroz (42 kg), Daniel Bostan (63 kg), Alexandru Guțu (69 kg), Vladislav Guțu (76 kg) au suferit înfrângeri în primele partide disputate. Corneliu Rusu (50 kg), Dan Castrasan (85 kg) au învins în runda inaugurală și au cedat în următoarea etapă a turneului. Maxim Canțer (58 kg) a repurtat două victorii, după care a cedat în sferturile de finală ale concursului, intrând în recalificări, unde a cedat.

Cea mai bună evoluție în turneul feminin a avut-o Irina Pingaci (56 kg), care a obținut două victorii, calificându-se în sferturile de finală, unde a cedat, fiind apoi învinsă și în recalificări. Maria Leorda (46 kg), Mariana Draguțan (52 kg) au câștigat meciurile din runda inaugurală, după care au suferit înfrângeri în următoarea etapă.

Astăzi se vor încadra în concurs luptătorii de stil liber Maxim Bostan (42 kg), Demian Liutcanov (50 kg) și Vasile Diacon (69 kg).

Cel mai bun luptător moldovean de stil greco-roman este Serghei Mureico, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de a Atlanta (1996).

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17006840

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!