ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe Andrei Galbur a participat la consultările trilaterale cu omologii din Georgia şi Ucraina

12:21 | 08.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 sep. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, în marja reuniunii informale a miniştrilor Afacerilor Externe ai UE, reuniţi în formatul Gymnich şi ai celor din Parteneriatul Estic, la Tallinn, a purtat discuţii cu omologii săi din Georgia şi Ucraina, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Consultările au vizat analiza ultimelor evoluții politice, economice şi de securitate pe plan regional şi internațional. Miniștrii au discutat despre agenda şi interacțiunea în cadrul organizațiilor regionale (OSCE, GUAM) şi internaționale (ONU). În altă ordine de idei, a fost efectuat un schimb de opinii privind pregătirile pentru Summit-ul PaE din noiembrie curent.

img17006844

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!