ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 11 septembrie 2017

09:09 | 11.09.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova invită reprezentanții mass media la conferința de presă comună a Viceprim-ministrului, ministrului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Andrei Galbur, şi a ministrului Afacerilor Externe şi Europene al Marelui Ducat de Luxemburg, Jean Asselborn.

Ora 11.00, MAEIE, str. 31 August 1989, 80.

***

Procurori şi ofiţeri de urmărire penală din șase state se vor reuni, în perioada 11 - 12 septembrie 2017, la Chişinău, pentru a participa la Întâlnirea regională cu genericul „Legislaţia, Garanţiile şi Cooperarea cu furnizorii de servicii în domeniul tehnologiilor informaţionale”.

Ora 09.00, Hotel Radisson Blu Leogrand, Sala de şedințe Loft Lounge.

***

Oficiul Național al Viei și Vinului invită reprezentanţii mass-media la o conferință de presă și un exercițiu practic pe parcursul cărora va fi prezentată o dronă pentru depistarea bolilor viței-de-vie.

Ora 11.00, podgoriile vinăriei „Sălcuța”, satul Tănătari, raionul Căușeni.

***

Conferința de presă cu tema: „Detalii privind taxele ilegale achitate de părinți în liceele din Chișinău”. 

Ora 09.30, Centrul de presă multimedia Sputnik Moldova.

***
Cetăţeanca Republicii Moldova, Bostanică Galina, invită la o conferinţă de presă cu tema: „Un bărbat și-a violat fiica timp de mai mulți ani. Soţia lui acuză anchetatorii de abuz de putere, neglijență în serviciu și depășirea atribuțiilor prin emiterea unei decizii ilegale de eliberare din arest a acuzatului Bostanică Ion”

Ora 10.00, Agenția Infotag.

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Ministrul Afacerilor Externe şi Europene al Marelui Ducat de Luxemburg, Jean Asselborn, efectuează o vizită în Republica Moldova. Programul vizitei va include întrevederi cu Prim-ministrul, Pavel Filip, Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene.

***

O delegație a Bundestagului German vizitează Republica Moldova în perioada 11 – 13 septembrie.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!