ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff și-a păstrat primul loc în clasamentul campionatului de fotbal

09:11 | 11.09.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 11 sep. /MOLDPRES/. Echipa Sheriff Tiraspol s-a menținut pe primul loc în clasamentul campionatului național de fotbal după meciurile disputate în etapa a noua, relatează MOLDPRES.

Liderul turneului a deschis relativ rapid scorul în partida desfășurată ieri în deplasare cu Speranța Nisporeni. În minutul 9 s-a remarcat cu un șut precis din careul de pedeapsă Badibanga. Damașcan a majorat scorul în minutul 24 cu o lovitură de cap. Plătică a redus din handicap după o fază în care a speculat cu abilitate greșeala comisă de defensiva oaspeților, dar la mai mult gazdele nu au fost în stare și rezultatul de pe tabela de marcaj a rămas nemodificată până la fluierul final.

În celelalte partide au fost înregistrate următoarele rezultate: Dacia Chișinău – Dinamo-Auto Tiraspol 4-1, Zimbru Chișinău – Petrocub Hâncești 1-1, Milsami Orhei – Spicul Chișcăreni 2-0, Zaria Bălți – Sfântul Gheorghe Suruceni 2-0.

Sheriff ocupă primul loc în clasament cu 23 de puncte acumulate. Milsami se situează pe poziția a doua cu 21 de puncte adunate. Pe locul trei se clasează Dacia (19 puncte). Urmează în clasament Petrocub, care totalizează 12 puncte. Primele patru echipe clasate obțin dreptul să evolueze în turneele intercluburi europene.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17006888

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!