ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Femeia dispărută la Ţâpova va fi căutată de chinologi şi alpiniști

09:20 | 12.09.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 12 sep. /MOLDPRES/. Peste 30 de angajați ai Serviciului Situații Excepționale, poliţişti, chinologi şi alpiniști au reluat în dimineaţa zilei de astăzi misiunea de căutare a unei femei în vârstă de 31 de ani dispărută la Ţâpova, raionul Rezina, comunică MOLDPRES.

Potrivit serviciului de presă al SPCSE, căutările au fost reluate începând cu ora 8.00 dimineaţa, după ce ieri salvatorii au lucrat fără rezultat.

Conform sursei citate, echipele de căutare vor merge în cele mai dificile locuri pentru a găsi persoana pierdută. Din informațiile prealabile, zona în care se presupune că femeia a dispărut este cu relief de stâncă unde poate fi necesară intervenția alpiniștilor. 

În seara zilei de 10 septembrie o femeie în vârstă de 31 de ani din Horodiște, raionul Rezina, mamă a doi copii, a dispărut în timp ce se afla în excursie la Țâpova, localitate din același raion. Cunoscuții spun că ea s-a desprins de grupul său pentru a se plimba singură și pentru a practica yoga, după care nu s-a mai întors.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!