ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Noul reprezentant al UNICEF a prezentat scrisorile de cabinet

18:28 | 12.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 sep. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, a avut astăzi o întrevedere cu noul reprezentant al Fondului Naţiunilor Unite pentru Copii - UNICEF în Republica Moldova, Desiree Jongsma, cu ocazia prezentării scrisorilor de cabinet, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

Viceministrul Lilian Darii a asigurat-o pe reprezentantul UNICEF în Republica Moldova de întregul sprijin în îndeplinirea mandatului său.

Oficialul moldovean şi-a exprimat încrederea că Programul de ţară UNICEF pentru anii 2018-2022 va fi realizat cu succes. În același timp, el a subliniat interesul autorităților Moldovei de a coopera eficient cu UNICEF pentru realizarea proiectelor de interes comun, inclusiv în regiunea transnistreană a Republicii Moldova.

La rândul său, Desiree Jongsma a dat asigurări că echipa de ţară UNICEF va susţine agenda Guvernului Republicii Moldova în domeniul protecţiei copiilor, dar şi pentru implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă pertinente acestei problematici.

img17006952

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!