ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe lituanian va efectua o vizită de lucru la Chişinău

10:16 | 13.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 13 sep. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Lituania, Linas Linkevičius, va efectua o vizită de lucru la Chişinău, în perioada 13-14 septembrie curent, la invitaţia viceprim-ministrului, ministrului Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, Andrei Galbur, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

Programul vizitei va include întrevederi cu conducerea Republicii Moldova, liderii fracţiunilor parlamentare şi extra-parlamentare. De asemenea, ministrul lituanian va participa la Conferinţa cu genericul „Mass-media din Moldova, audienţă şi pluralism”, organizată de către Parlamentul Republicii Moldova și Freedom House.

img17006964

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!