ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Iohannis salută propunerea de organizare a Summitului Consiliului European la Sibiu

14:30 | 13.09.2017 Categorie: Externe

Bucureşti, 13 sep. /MOLDPRES/. Președintele român Klaus Iohannis salută propunerea președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, privind organizarea Summitului Consiliului European la Sibiu în 2019 și apreciază în mod deosebit mesajul de unitate a Uniunii Europene și de consolidare a proiectului european transmis de acesta, relatează AGERPRES, preluată de MOLDPRES.

"În timpul mandatului său la conducerea Consiliului Uniunii Europene, România va continua să acționeze ferm ca un partener activ, cu o abordare constructivă, unitară și pro-europeană în ceea ce privește măsurile care vor fi adoptate și care vizează viitorul Uniunii Europene", arată Administrația Prezidențială.

 

 

/Editor M.Cucu/

img17006981

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!