ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputatul Oleg Ogor a părăsit fracţiunea Partidului Liberal

09:21 | 22.09.2017 Categorie: Politică

Chişinău, 22 sep. /MOLDPRES/. Deputatul Oleg Ogor a anunţat astăzi că a părăsit fracţiunea dar şi Partidul Liberal şi va activa în calitate de neafiliat, comunică MOLDPRES.

Într-o postare plasată pe o reţea de socializare, Ogor a specificat că va pleda în continuare “pentru realizarea promisiunilor făcute de Partidul Liberal în campania electorală şi pentru susţinerea vectorului european de dezvoltare a ţării”.

“Mulţi ani am luptat pentru valorile naţionale şi apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeană. Am depus nu doar efort, ci şi suflet în acţiunile personale şi ale echipei liberale. Cred în principiile liberalismului, dar şi ataşamentul nostru faţă de ideea Unirii cu România. Constat, cu mare regret, că acele cauze pentru care pledez s-au devalorizat total la vârful Partidului Liberal”, se arată în mesaj.

Ieri şi deputatul PL Iurie Dârda a anunţat că părăseşte fracţiunea şi formaţiunea şi a spus că va activa în calitate de neafiliat.

Solicitat de MOLDPRES, Serviciul de presă al PL a specificat că după plecarea lui Oleg Ogor fracţiunea liberalilor este formată din nouă deputaţi.

Anterior, din fracţiunea PL au mai plecat deputaţii Artur Gutium şi Vladimir Cernat.

(Reporter A. Zara, editor L. Alcază)

img17007266

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!