ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Boxerul Vitalie Prisacaru și-a asigurat bronzul la Europenele de juniori

15:38 | 22.09.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 22 sep. /MOLDPRES/. Boxerul moldovean Vitalie Prisacaru (48 kg) și-a asigurat ieri medalia de bronz la Campionatul European de juniori, care se desfășoară la Albena (Bulgaria), transmite MOLDPRES.

El a promovat în semifinalele turneului după ce l-a învins cu scorul 4-1 pe Abou Abdalah (Danemarca).

În cursa pentru distincțiile campionatului se află coechipierii Adrian Bucșa (52 kg), Vasile Cebotari (54 kg), Vladislav Gudzi (60 kg), care au repurtat ieri victorii în meciurile disputate și s-au calificat în sferturile de finală ale competiției. ”Medalia lui Vitalie Prisacaru și faptul că în lupta pentru distincții ale campionatului se mai află un grup de boxeri moldoveni este deja un succes”, a declarat astăzi pentru Agenție secretarul general al Federației moldovenești de box, Nicolae Savcov.

Cel mai bun boxer moldovean este Veaceslav Gojan, care e medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008) și campion european (Ankara, 2011). 

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17007300

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!