ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Frații Stepan și Vadim Dimitrov au evoluat nereușit la turneul de taekwondo din Maroc

11:45 | 26.09.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 26 sep. /MOLDPRES/. Frații Stepan și Vadim Dimitrov au concurat nereușit la turneul internațional de taekwondo G-4 de la Rabat (Maroc), au informat astăzi surse din cadrul Federației naționale de profil, relatează MOLDPRES.

”Ambii au suferit înfrângeri în primele meciuri disputate. Sperăm că la viitoarele concursuri se vor reabilita pentru acest insucces. De asemenea, așteptăm o prestație mai bună și de la Aaron Cook, care a susținut la Rabat trei meciuri, oprindu-se în sferturile de finală ale competiției”, a declarat astăzi pentru Agenție vicepreședintele Federației Moldovenești de Taekwondo, Valentin Conev.

Toate cheltuielile legate de deplasare au fost suportate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și de Federație.

Stepan Dimitrov este campion european (2014, Baku) și împreună cu fratele său, Vadim, s-a antrenat timp de 12 ani până în 2015 sub îndrumarea lui Mircea Bețian. În prezent ei sunt pregătiți de antrenorul Vladislav Mazur. Britanicul naturalizat Aaron Cook a obținut anul curent cea mai mare performanță în sportul moldovenesc, medalia de bronz la Campionatul Mondial (Muju).

 (Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)