ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost aprobat modelul anchetei pentru desemnarea celor mai buni fotbaliști și tehnicieni

17:05 | 27.09.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 27 sep. /MOLDPRES/. Comitetul Executiv al Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) a aprobat modelul anchetei pentru aprecierea celor mai buni jucători și tehnicieni ai anului fotbalistic 2017, relatează MOLDPRES.

Concomitent, a fost anunțată componența Comisiei de numărare a voturilor. Din aceasta fac parte: Petru Soltanici, președinte, Victor Parfentiev, secretar, Adrian Ixari, Igor Popov și Serghei Barcari – membri. În cadrul ședinței a fost luată decizia ca tradiționala gală a laureaților sezonului să se desfășoare pe 1 decembrie, ca de obicei, la Teatrul de Operă și Balet ”Maria Bieșu”.

În curs de elaborare este o nouă nominalizare, ”Simpatia publicului”. Astfel, suporterii și antrenorii îl vor alege, în premieră, pe cel mai bun fotbalist moldovean al anului.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17007436

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!