ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CNOS va organiza tradiționalul eveniment ”Olympic ECO Fest”

09:30 | 28.09.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 28 sep. /MOLDPRES/. Comitetul Național Olimpic și Sportiv (CNOS) va organiza în colaborare cu Fundația Campionilor Olimpici, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova pe 30 septembrie, în parcul Valea Morilor din capitală, tradiționalul eveniment ”Olympic ECO Fest”, relatează MOLDPRES. 

La desfășurarea manifestării mai sunt implicate 12 federații naționale, Centrul Național de Mediu, Centrul de Sănătate Publică din municipiul Chișinău, diverse organizații comerciale.

În cadrul evenimentului vor avea loc diverse activități sportive și ecologice. Membrii Familiei Olimpice împreună cu partenerii vor planta copaci. Cea mai numeroasă va fi tradiționala cursă de alergări. 

Cupa la caiac-canoe ”Golden Canoe: Juravschi – Reneiski” este programată pentru distanțele 200 și 500 de metri la categoriile de vârstă seniori și tineret (până la 23 ani), juniori (până la 18 ani) și Masters. Startul competițiilor va fi dat la ora 10.30. Evenimentul se va desfășura pentru a treia oară. 

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17007456

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!