ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din Criuleni a fost condamnat la închisoare pentru că și-a ucis colegul de muncă

10:40 | 03.10.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 3 oct. /MOLDPRES/. Un bărbat din raionul Criuleni a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru omorul colegului de muncă, informează MOLDPRES.

Potrivit Procuraturii Generale, în vara anului 2014, inculpatul, care muncea la un iaz din raion s-a luat la ceartă cu paznicul iazului, căruia i-a aplicat multiple lovituri.

În urma leziunilor grave cauzate, victima, în vârstă de 61 de ani, a decedat pe loc, fiind găsit de proprietarul iazului, care a alertat oamenii legii.

Astfel, conform deciziei instanței, bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost condamnat la 12 ani de detenţie, într-un penitenciar de tip închis, pentru comiterea vătămării intenţionate grave a integrităţii corporale, care a provocat decesul victimei.

Sentinţa este cu drept de atac.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!