ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Patru meciuri s-au încheiat în prima rundă la campionatul național de box

11:41 | 05.10.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 5 oct. /MOLDPRES/. Patru meciuri din cadrul sferturilor de finală ale campionatului național de box s-au încheiat ieri în prima rundă, relatează MOLDPRES.

Două dintre ele au fost câștigate de Gheorghe Gortolomei (52 kg, Chișinău) și Victor Carapcevschi (Grimăncăuți, 75 kg) prim abandonul partenerilor lor de întrecere. Octavian Gratii (69 kg, Chișinău) a fost declarat învingător prin superioritate tehnică evidentă în partida disputată cu Oleg Parasii ((Bălți), iar Vlad Gumenciuc (75 kg, Tiraspol) l-a învins pe Alexandru Bejenaru (Chișinău), deoarece acestuia i-a fost spartă arcada.

Pentru astăzi pe ringul instalat la Sala polivalentă din capitală sunt programate meciurile galei semifinale, care va începe la ora 14.00. Două partide, Dumitru Galogoț - Egor Bejenaru, ambii la categoria de greutate până la 64 de kilograme, și Vasile Belous – Vadim Gavriliuc, (categoria de greutate  69 kg), vor fi ”familiale”, deoarece toți reprezintă Școala specializată din Grimăncăuți (Briceni).

Cel mai bun boxer moldovean este Veaceslav Gojan (34 de ani) din Grimăncăuți, care ieri s-a calificat în finală învingându-l clar pe Iulian Ivanov (Hâncești). Performerul este medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008) și e campion european (Ankara, 2011).

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17007711

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!