ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de fotbal a suferit eșec la Dublin

10:47 | 07.10.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 7 oct. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal a suferit ieri înfrângere, cu scorul 0-2, în meciul disputat la Dublin cu selecționata Irlandei în preliminariile Campionatului Mondial, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Murphy în minutele 2 și 19. Gazdele și-au asigurat rapid diferența favorabilă de scor pe tabela de marcaj, au jucat liber în continuare, ținând sub control situația din teren. Dintre acțiunile oaspeților este de remarcat șutul lui Platica în repriza secundă din afara careului de 16 metri când golul părea ca și făcut, dar reacția promptă a goalkeeperului Randolph a păstrat intactă poarta gazdelor.

Echipa moldoveană a evoluat în acest meci în următoarea componență: Cebanu, Racu, Epureanu, Ioniță, Gațcan, Dedov (Cociuc, 55), Gînsari, Bordian, Platica (Ambros, 79), Anton și Rozgoniuc. Cu 2 puncte acumulate ea se menține în continuare pe ultimul loc din grupă.

Clasamentul seriei D este condus de echipa Serbiei, care totalizează 18 puncte. Urmează, în ordine, formațiile Țării Galilor (17 puncte), Irlandei (16 p.), Austriei (12 p.) și Georgiei (5 p.).

Pe 9 octombrie echipa națională va susține la stadionul ”Zimbru” ultimul meci din preliminariile Campionatului Mondial cu reprezentativa Austriei.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17007798

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!