ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul României a câștigat turneul de polo pe apă ”Cupa Președintelui”, rezervat juniorilor

13:27 | 09.10.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 9 oct. /MOLDPRES/. Echipa României a devenit câștigătoarea turneului de polo pe apă ”Cupa Președintelui”, rezervat juniorilor, care s-a desfășurat timp de trei zile la Şcoala Sportivă Specializată nr. 4 ”Gheorghe Osipov” din Chișinău, relatează MOLDPRES.

Lotul României s-a clasat pe primul loc după ce în meciul final a învins cu scorul 6-4 reprezentativa gazdelor. Pe locul trei s-a clasat echipa Belarusului.

La turneu au mai participat echipe din Ucraina și Kazahstan.

Turneul se înscrie în programul lansat de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, cu privire la promovarea unui mod de viață sănătos și renașterea disciplinei polo pe apă la care am avut în componența selecționatei Uniunii Sovietice medaliați la Campionatele Europene, Mondiale și Jocurile Olimpice: Serghei Marcoci și Alexei Vdovin.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17007838

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!