ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Andrei Galbur a participat la întrevederile miniștrilor de Externe din cadrul GUAM cu Președintele și Prim-ministrul Georgiei

14:53 | 09.10.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 oct. /MOLDPRES/. În marja Reuniunii miniștrilor de Externe ai statelor GUAM, ministrul Andrei Galbur a participat la întrevederile șefilor delegațiilor naționale cu Președintele Georgiei, Giorgi Margvelashvili, și Prim-ministrul Georgiei, Giorgi Kvirikashvili, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

Oficialii georgieni au reiterat importanța pe care o acordă Georgia cooperării regionale, subliniind rolul esențial al consolidării sprijinului politic pentru eforturile de implementare a obiectivelor vizionare ale GUAM, în domenii specifice cum ar fi relațiile comerciale, politicile sectoriale, dezvoltarea contactelor între oameni și cooperarea în forurile internaționale.
 

img17007843

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!