ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Gheorghe Bălan a avut o întrevedere cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord

18:42 | 09.10.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 oct. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Gheorghe Bălan a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Marii Britanii și Irlandei de Nord în Republica Moldova, Lucy Joyce, comunică MOLDPRES citând Biroul politici de reintegrare.

În cadrul întrevederii au fost discutate unele proiecte umanitare implementate cu suportul Marii Britanii și necesitatea sincronizării eforturilor în vederea sprijinirii populației de pe ambele maluri ale Nistrului și eliminării barierelor existente.
 
La final, Vicepremierul a mulțumit părții britanice pentru suportul acordat pe filiera umanitară a diferendului transnistrean și a menționat că aceste acțiuni soluționează probleme stringente cu care se confruntă populația la nivel local și contribuie la apropierea locuitorilor de pe cele două maluri ale râului Nistru.

img17007852

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!