ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de fotbal s-a situat pe ultimul loc în grupa D

09:01 | 10.10.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 10 oct. /MOLDPRES/. Lotul național de fotbal a suferit ieri înfrângere (0-1) în meciul disputat pe stadionul Zimbru cu selecționata Austriei, în preliminariile Campionatului Mondial, și a ocupat ultimul loc în grupa D, relatează MOLDPRES.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Schaub în minutul 69.

Gazdele au început activ partida și aproximativ 20 de minute au avut o ușoară dominare. Ca urmare, în minutul 21 au consemnat cea mai mare ocazie de gol. Cociuc a primit în careul de pedeapsă o pasă precisă de la Platica, a șutat, dar balonul a trecut cu puțin pe lângă stâlpul stâng al porții. Raportul relativ egal de forțe în teren s-a menținut până la eliminarea lui Ioniță, în minutul 55, pentru al doilea cartonaș galben primit. Cu un jucător în plus în teren, echipa oaspete nu a avut probleme în adjudecarea victoriei.

Gazdele au evoluat în următoarea componență: Cebanu, Bolohan (Paireli, 86), Epureanu, Ioniță, Gânsari, Bordian, Cociuc, Platica (Ambros, 80), Anton, Ivanov (Cojocari, 70), Rozgoniuc.

Primul loc în grupa D l-a ocupat echipa Serbiei, care a adunat 21 de puncte. Urmează, în ordine, formațiile Irlandei (19 puncte), Țării Galilor (17 puncte), Austriei (15 puncte), Georgiei (5 puncte).

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)