ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Membrii Guvernului și Parlamentului se vor întruni în cadrul unei ședințe comune

10:06 | 10.10.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 oct. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Pavel Filip şi Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, vor prezida ședința comună Guvern - Parlament, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Executivului. 

Evenimentul de sincronizare a agendelor de lucru ale Guvernului şi Parlamentului va avea loc vineri, 13 octombrie, începând cu ora 09.00, la Parlament. La discuții vor participa membrii Cabinetului de miniștri şi președinții comisiilor parlamentare.

În cadrul ședinței va fi examinată implementarea Foii de parcurs privind agenda de reforme prioritare în a doua jumătate a anului 2017, precum și a Planului legislativ pentru implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană pentru 2017. De asemenea, miniștrii şi deputații vor discuta despre realizarea angajamentelor faţă de Fondul Monetar Internaţional şi vor trasa prioritățile pentru perioada următoare în agenda comună Guvern – Parlament.

img17007866

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!