ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Pavel Filip a felicitat Compania interstatală MIR cu prilejul a 25 de ani de activitate

14:03 | 10.10.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 10 oct. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Pavel Filip a adresat astăzi un mesaj de felicitare echipei Companiei interstatale MIRTV Moldova cu prilejul a 25 de ani de activitate, informează MOLDPRES.

În mesaj se menționează:

„Stimați membri ai echipei Companiei interstatale MIR,

Aș vrea să vă adresez cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul a 25 de ani de activitate a Companiei.

De-a lungul timpului ați demonstrat că profesionalismul și imparțialitatea sunt valorile prin care putem câștiga încrederea cetățenilor, indiferent de naționalitate și viziunile acestora. Prin activitatea de zi cu zi contribuiți considerabil la consolidarea dialogului multinațional și la dezvoltarea diversității în domeniul mass-media.

Sunt convins că activitatea Companiei MIR va cunoaște și pe viitor o dezvoltare dinamică, iar experiența bogată și potențialul inepuizabil vă va ajuta să lansați proiecte competitive și să creați produse media de înaltă calitate.

Vă doresc inspirație și mult succes!”

Compania interstatală MIR a fost fondată în anul 1992 cu scopul de a informa despre cooperarea politică, economică și umanitară țările Comunității Statelor Independente, formarea unui spațiu comun de informare și facilitarea schimbului internațional de informații.

Co-fondatori ai companiei sunt: Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kîrgîzstan, R. Moldova, Federația rusă, Tadjikistan și Uzbekistan.

(Editor A. Răileanu)

img17007877

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!