ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de miercuri, 11 octombrie 2017

08:24 | 11.10.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisiile parlamentare se vor convoca în ședințe.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media organizează concursul pentru suplinirea a trei funcții vacante de membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului și a concursului pentru suplinirea a unei funcții vacante de membru al Consiliului de Observatori al IPNA Compania ”Teleradio Moldova”.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova, biroul 716A.

***

Biroul permanent al Parlamentului se va convoca în ședință.

Ora 14.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri.

Ora 15.00, Guvern.

***

Misiunea Înalților Consilieri UE în Republica Moldova, în colaborare cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova, organizează seminarul „Reforma Legislației Muncii”.

Ora 09.30, Hotelul Bristol, str. Pușkin, 32.

***

Institutul pentru Politici și Reforme Europene, cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă, organizează audierea publică  pe subiectul reformei administrației publice și serviciilor publice din mun. Chișinău.

Orele 10.00-12.00, Primăria Chișinău, sala de ședințe.

***

Asociația Cineaștilor Independenți din Republica Moldova ALTERNATIVE CINEMA și Casa de producție ROVA FILM (România) invită reprezentanții mass-media la conferința de presă de lansare a celei de-a treia ediții a Zilelor Filmului Românesc la Chișinău.

Ora 11.30, holul Cinematografului ODEON.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!