ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Incendii în California: Trump a declarat stare de dezastru natural

11:40 | 11.10.2017 Categorie: Externe

Washington, 11 oct. /MOLDPRES/. Președintele american, Donald Trump, a declarat marți stare de dezastru natural în California, în urma incendiilor uriașe ce au provocat moartea a cel puțin 15 oameni și au devastat regiunile viticole la nord de San Francisco, transmite AFP, citată de AGERPRES şi MOLDPRES.

Trump a ordonat să fie alocat ajutor federal zonelor afectate de incendiile forestiere izbucnite din 8 octombrie și aflate încă în curs, a indicat Casa Albă, într-un comunicat.

Bilanțul tragic a crescut marți la 15 morți, potrivit Washington Post, care citează serviciile de intervenție ce se așteaptă ca numărul victimelor să fie și mai mare deoarece 150 de persoane nu au putut fi încă localizate.

 

 

/Editor M.Cucu/

img17007902

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!