ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul a examinat mai multe proiecte înaintate de opoziţie

15:25 | 12.10.2017 Categorie: Politică

Chişinău, 12 oct. /MOLDPRES/. Parlamentul a examinat şi respins astăzi mai multe proiecte înaintate de opoziţie, comunică MOLDPRES.

Majoritatea proiectelor dezbătute în plen au fost înaintate de fracţiunea socialiştilor şi criticate de deputaţi. Printre acestea au fost proiecte ce ţin de modificarea și completarea Legii cu privire la pensiile de asigurări sociale de stat, Legii cu privire la protecția socială suplimentară a unor categorii de populație, Legii cu privire la fabricarea și circulația alcoolului etilic și a producției alcoolice, Codului contravențional, Legii comunicațiilor electronice, Legii finanțelor publice și responsabilității bugetar-fiscale, Legii cu privire la patenta de întreprinzător.

Cea mai mare parte a proiectelor dezbătute au avut aviz negativ din partea Executivului.

Tot în cadrul şedinţei de astăzi va fi audiat raportul Avocatului Poporului privind respectarea drepturilor și libertăților omului în Republica Moldova în anul 2016.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan) 

img17007963

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!