ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Partidul Democrat a stabilit prioritățile bugetului pentru anul 2018

12:37 | 21.11.2017 Categorie: Politică

Chişinău, 21 nov. /MOLDPRES/. Partidul Democrat din Moldova (PDM) a discutat despre proiectul bugetului de stat pentru anul 2018 și prioritățile acestuia. Anunțul a fost făcut astăzi de purtătorul de cuvânt al democraților, Vitalie Gămurari, în urma ședinței săptămânale a formațiunii, relatează MOLDPRES.

Sursa citată a declarat că documentul a fost convenit cu reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional (FMI).

„În cadrul elaborării acestuia s-au luat în considerare sugestiile care au parvenit din partea FMI. Proiectul bugetului pentru anul 2018 urmează să fie adoptat în forma prezentată, după dezbaterile care vor avea loc în Parlament”, a spus Gămurari.

Purtătorul de cuvânt a precizat că o prioritate aparte au proiectele ce ţin de reparaţia drumurilor, cele ce se referă la securitatea energetică a ţării şi cele din domeniul social etc.

(Reporter A. Ciobanu, editor M. Jantovan)

img17009111

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!