ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un seminar internațional de Kyokushinkai Kan Karate a început la Chișinău

12:44 | 24.11.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 24 nov. /MOLDPRES/. Un seminar internațional de Kyokushinkai Kan Karate a început astăzi la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport din Chișinău, relatează MOLDPRES. 

Evenimentul este organizat de Ambasada Ungariei la Chișinău în colaborare cu diverse organizații sportive. 

Cursurile sunt conduse de Attila Toth (Ungaria, 5 dan), maestru internațional, multiplu campion european și de Aurel Condrea (Republica Moldova, 4 dan), președintele federației naționale de profil. La finalul seminarului circa 150 de sportivi (copii, tineri și adulți din Republica Moldova, Ucraina, România și Ungaria) vor susține examene la kata, kihon (mișcări, tehnici) și kumite (lupte). 

”Este o plăcere să organizăm și să susținem asemenea manifestări”, a declarat pentru Agenție Levente Gyula Sass, șeful Departamentului Consular al Ambasadei Ungariei la Chișinău. 

Seminarul se va desfășura până pe 26 noiembrie. Federația națională a împlinit recent un sfert de veac de la fondare. 

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază) 

img17009213

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!