ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul va organiza funeraliile Maestrului Vladimir Curbet

19:09 | 08.12.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. În semn de profund respect pentru personalitatea şi activitatea regretatului Vladimir Curbet, Director artistic al Ansamblului ''JOC'', Prim-ministrul Pavel Filip a semnat astăzi dispoziţia privind crearea Comisiei pentru organizarea funeraliilor Maestrului, informează MOLDPRES.

Potrivit Direcţiei comunicare şi protocol a Executivului, comisia va fi prezidată de Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc. În cadrul ședinței organizatorice, membrii Comisiei vor stabili activitățile, programul și modul de implicare a instituțiilor guvernamentale în organizarea funeraliilor naționale în memoria Maestrului Vladimir Curbet.

Guvernul va suporta cheltuielile de organizare a funeraliilor.

img17009600

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!