ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Posturile vamale de tip debarcader „Molovata” și „Cosăuți" și-au reluat activitatea

11:18 | 06.01.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 6 ian. /MOLDPRES/. Posturile vamale de tip debarcader „Molovata” și „Cosăuți" și-au reluat astăzi activitatea, transmite MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Vamal, din cauza vremii instabile sunt, în continuare, posibile perturbări în orarul de circulație a bacurilor peste râul Nistru.

Solicitat de agenție, purtătorul de cuvânt al Serviciului Vamal, Cristina Rău, a menționat că, în cazul suspendării circulației la cele două puncte de trecere, persoanele pot opta pentru alte posturi vamale interne de control aflate în apropiere. „În proximitatea punctului de trecere „Molovata” se află posturile „Criuleni”, „Vadul lui Vodă”, „Gura Bâcului” și „Hagimus”. Cetățenii care intenționează să traverseze postul vamal „Cosăuți”, pot opta pentru cel de la Soroca”, a afirmat Cristina Rău.

Postul vamal de tip debarcader „Molovata” și-a sistat ieri temporar activitatea din cauza ceții dense care nu a permis deplasarea bacului peste râul Nistru. Tot ieri, circulația a fost oprită și prin postul vamal „Cosăuți”, din cauza nivelului ridicat al apei.

Potrivit datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe teritoriul țării, ceața se va menține în orele de noapte și în dimineața zilei de duminică.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

img18000097

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!