ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sâmbătă-luni, 20-22 ianuarie 2017

18:46 | 19.01.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sâmbătă, 20 ianuarie

Bibliotecarii din Chișinău și București vor marca participarea la campania 1lib1ref, la Biblioteca „Ion Creangă” a Bibliotecii Metropolitane din București și, respectiv, la Biblioteca Municipală „B. P. Hașdeu” din Chișinău.

Ora 11.00, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 148, et. 3 (Centrul Național de Excelență Profesională pentru Bibliotecari).

***

Pe teritoriul Combinatului Vinurilor de Calitate Mileștii Mici va avea loc un festival dedicat tradițiilor și ritualurilor de iarnă din toate colțurile țării noastre.

Orele 12.00-19.00.

Luni, 22 ianuarie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va avea o întrevedere cu preşedintele Organizaţiei Internaționale pentru Familie, Brian Brown. După întrevedere, vor fi făcute declarații pentru presă.

Ora 10.30, Reședința de Stat, str. Nicolae Iorga 23.

***

Primarul general interimar al Chişinăului, Silvia Radu, va convoca şedinţa operativă a serviciilor municipale.

Ora 8.30, Sala Rotundă a Primăriei.

***

Camera de Comerț și Industrie (CCI) invită mass-media la conferința de presă privind inaugurarea și desfășurarea Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova” 2018 și a programului de afaceri al acesteia.

Ora 11.00, sediul CCI, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 151, et. 2, sala de ședințe.

***

Asociația obștească „Asociația pentru Politica Externă” (APE) invită la Clubul de Presă APE dedicat relațiilor moldo-ruse în contextul noilor realități geopolitice și de vecinătate estică.

Ora 10.00, sala de conferinţe a Agenției de Presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, et. 4, of. 446.

***

Fiodor Ghelici, președintele AO „Moldova Mea”, organizează o conferință de presă cu tema: „Adresarea mamelor din satele Moldovei către Președinte. Cerem ca Președintele să-și îndeplinească promisiunile. Nu mai putem trăi așa, nu ne putem crește copiii, nu mai putem trăi în sărăcie!”.

Ora 12.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul” va prezenta Raportul Starea Democrației Locale (SoLD) în Republica Moldova, elaborat de IDIS Viitorul în cooperare cu IDEA International și finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare.

Ora 14.00, sala de conferințe a IDIS ”Viitorul”, str. Iacob Hâncu 10/1.

***

Asociația Presei Independente și portalul www.MoldovaCurata.md invită la prezentarea studiului “Reacția instituțiilor publice la investigațiile jurnalistice: autosesizări multe, rezultate puține”.

Ora 14.00, sala de conferințe a Hotelului „Jolly Alon”, str. Maria Cebotari 37.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!