ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maestrul internațional Nichita Morozov s-a clasat pe locul 9 la memorialul ”A. Margaryan”

11:46 | 20.01.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 20 ian. /MOLDPRES/. Maestrul internațional Nichita Morozov s-a situat pe locul 9 la turneul internațional de șah ”A. Margaryan”, încheiat la Erevan (Armenia), relatează MOLDPRES.

El a totalizat 3 puncte din 9 posibile. Câștigător al concursului a devenit marele maestru internațional Parham Magsoodloo din Iran, care a acumulat 6,5 puncte.

Șahistul moldovean a luat startul, conform coeficientului său ELO egal cu 2449 de puncte, de pe poziția a zecea.

Nichita Morozov (19 ani) are în palmares titlul de premiant al Campionatului European de cadeți. El ocupă în clasamentul național locul 7.

Memorialul ”A. Margaryan” s-a desfășurat pentru a opta oară. În anii precedenți, premiant al turneului a devenit marele maestru internațional Viorel Iordăchescu, clasat pe locul doi în topul național. Primul este marele maestru internațional Viorel Bologan.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img18000436

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!