ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de marți, 23 ianuarie 2018

19:02 | 22.01.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisia securitate națională, apărare și ordine publică se va întruni în ședință, în cadrul căreia va audia autoritățile responsabile de executarea Legii privind aplicarea testării la detectorul comportamentului simulat.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova, bir. 605.

***

La Academia de Științe a Moldovei va avea loc  Masa rotundă Centenarul Unirii. Basarabia pe calea afirmării identității naționale (24 ianuarie 1859 -  24 ianuarie 1918).

Ora 13:00, Sala Mică a AȘM, bd. Ștefan  cel Mare și Sfânt, 1.

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) ”Viitorul” invită  la masa rotundă „Evaluarea percepției activității Agenției Naționale de Soluționare a Contestațiilor (ANSC) și propunerea recomandărilor din partea actorilor implicați în procesul achizițiilor publice”.

Ora 10.00, sala de conferințe a IDIS ”Viitorul”, str. Iacob Hâncu 10/1.

***

Centrul Analitic Independent Expert-Grup invită la evenimentul de prezentare a studiului „Eficiența și transparența sistemului de sănătate din Republica Moldova”.

Ora 14.00, sala de conferințe a hotelului Jolly Allon, str. Maria Cibotari 37.

***

La Academia de Științe a Moldovei se va desfășura  Conferința științifică omagială  ”Aurelian Dănilă - cercetător și promotor al culturii muzicale  naționale  (70 de ani de la naștere)”.

Ora 10:00, Sala Mică a AȘM, bd. Ștefan  cel Mare și Sfânt, 1.

***

Agenția de presă IPN invită reprezentanții mass-media la dezbaterile publice cu tema: „Legea anti-propagandă”: necesitate, avantaje și riscuri”, ediția a 86-a din ciclul „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice”.

Ora 14.00, Agenţia  IPN, Casa Presei, str. A. Puşkin 22, of. 446.

***

Asociația Presei Independente (API) organizează pe platforma mediaforum.md un webinar cu fotojurnalistul Nicolae Pojoga.

Orele 15.00-17.00.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Președintele Parlamentului Andrian Candu efectuează, în perioada 21-24 ianuarie, o vizită oficială în Regatul Danemarcei.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!