ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Memorialul de handbal ”Anatol Pervanciuc” se va desfășura după o nouă formulă

11:51 | 24.01.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 24 ian. /MOLDPRES/. Ediția a doua a memorialului de handbal masculin ”Anatol Pervanciuc” va avea loc conform unei noi formule, a declarat ieri, într-o conferință de presă, arbitrul competiției Leonid Gordievschi, relatează MOLDPRES.

”Concursul se va desfășura la o săptamână de la disputarea primului meci. Asta pentru că o echipă participantă are programată în perioada respectivă o evoluție la un alt turneu. Din acest motiv, va trebui să dispute în avans practic toate partidele”, a precizat oficialul.

În primul meci desfășurat ieri la complexul de sporturi Alexia din capitală s-au întâlnit formațiile chișinăuiene Olimpus-85 USEFS și Fortuna. Raportul inițial relativ echilibrat de forțe al competitoarelor s-a răsfrânt în prima repriză și pe tabela de marcaj. Scor, 16-14 în favoarea Fortunei. La începutul reprizei a doua în teren au intrat pentru Olimpus-85 USEFS frații Alexei și Alexandru Pervanciuc. Plusul lor de experiență și măiestrie au făcut până la urmă diferența pe tabela de marcaj. Scor final, 38-28 în favoarea echipei Olimpus-85 USEFS. ”E un rezultat logic”, a rezumat la finele întâlnirii pentru agenție Alexandru Pervanciuc.

La turneu vor mai participa echipele PGU Tiraspol și Vodnik Iujnîi (Ucraina). Meciurile se vor desfășura pe 30-31 ianuarie la complexul Alexia. Câștigătoarea primei ediții a turneului din anul trecut a fost formația Politehnica Iași (România).

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img18000527

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!