ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de vineri, 26 ianuarie 2018

08:16 | 26.01.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă, va susţine o conferinţă de presă cu privire la rezultatele vizitei sale de lucru la Bruxelles.

Ora 11.30, Casa Guvernului, intrare str. Bănulescu Bodoni, sala de ședințe, et.1.

***

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova invită la o conferință de presă care va urma după cea de-a 29-a Reuniune a Consiliului Consultativ al Misiunii Uniunii Europene de Asistență la Frontieră în Moldova și Ucraina (EUBAM).

Ora 12.45, MAEIE, str. 31 August 1989, nr. 80.

***

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) invită reprezentanții mass-media la lansarea proiectului “Reconceptualizarea orientării profesionale și consilierii în carieră II” (REVOCC II).

Ora 11.00, FORA Event Room, str. Pușkin 12.

***

Primăria municipiului Chişinău, de comun cu Oficiul Stării Civile organizează celebrarea nunţilor de aur pentru 22 de  cupluri din capitală.

Ora 08.30, Oficiul Stării Civile, str. Maria Cebotari, 1.  

***

Angajații Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal vor desfășura un flash-mob la tema: „Cereți să îți fie protejate datele!”

Ora 09.00, Arcul de Triumf.

***

Centrul de Resurse Juridice din Moldova invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă „Republica Moldova la Curtea Europeană a Drepturilor Omului în anul 2017”.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

La Casa Naționalităților va fi inaugurat Centrul-Muzeu ”Memoria Holocaustului și Toleranța interetnică”.

Ora 11.00, str. A. Mateevici 109/1, et. II.

***

La Biroul Relații Interetnice se va desfășura masa rotundă cu genericul ”Holocaust – lecție istorică pentru toleranță”.

Ora 12.00, sala de conferințe a Biroului Relații Interetnice.

***

Biblioteca Naţională pentru Copii „Ion Creangă” organizează lansarea Campaniei Naţionale de promovare a lecturii „Să citim împreună!”, ediţia 2018, consacrată cărţilor „Lumina glasului lăuntric” de Vasile Romanciuc și „Îngerii dispar în ploaie” de Aurelian Silvestru.

Ora 14.00, Biblioteca „Ion Creangă”, str. Șciusev 65, scara 1, etajul 2, Sala de evenimente.

***

La Muzeul Naţional de Artă al Moldovei va avea loc vernisajul expoziţiei Yiwarra Kuju: The Canning Stock Route „Arta aborigenilor din deşertul Australiei de Vest”.

Ora 16.00, Muzeul Naţional de Artă al Moldovei, Galeria Parter.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!