ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sâmbătă-luni, 27-29 ianuarie 2018

18:30 | 26.01.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sâmbătă, 27 ianuarie

La Combinatul de Vinuri de Calitate „Mileștii Mici” va avea loc festivalul tradițiilor de iarnă GERAR FEST.

Orele: 12.00-19.00.

Duminică, 28 ianuarie

În galeriile subterane Cricova se va desfășura cea de-a treia ediție Cricova Wine Run, cursa de alergare unică în Europa care se desfășoară la o adâncime de 100 de metri. Distanța traseului este de 10 km, iar la cursă vor putea participa 300 de persoane.

Evenimentul începe la ora 10.00, iar startul oficial va fi dat la ora 11.00.

Luni, 29 ianuarie

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Agenția Națiunilor Unite pentru drepturile și sănătatea reproductivă, Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare invită la conferința de lansare a Săptămânii de prevenire a cancerului de col uterin 2018.

Ora 11.30, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, str. Vasile Alecsandri 2, et. 2, sala de conferințe.

***

Primarul general interimar al Chişinăului, Silvia Radu, va convoca şedinţa operativă a serviciilor municipale.

Ora 8.30, Sala Rotundă a Primăriei.

***

Directorul Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, Eduard Răducan, va susține o conferință de presă la tema: ”Demararea campaniei de informare privind importanța protecției datelor cu caracter personal” cu ocazia Zilei Protecției Datelor.

Ora 09.30.

***

Fondul de Investiţii Sociale din Moldova invită la evenimentul „Prezentarea rezultatelor proiectului pilot Integrarea copiilor cu dizabilităţi în şcolile generale. Rezultate şi perspective”.

Ora 11.00, Centrul de Convenţii al hotelului Radisson Blu, sala „Răut”, strada Mitropolit Varlaam, 77.

***

Viorel Bologan va organiza o conferinţă de presă cu tema: „Revenirea marelui maestru Viorel Bologan în șahul profesional”.

Ora 11.00, sala de conferinţe a Agenţiei INFOTAG.

***

Consilierii municipali PSRM vor susține, după ședința operativă a serviciilor primăriei Chișinău, un briefing cu tema: ”Achitarea compensațiilor pentru agentul termic și problemele din domeniul Ocrotirii sănătății”.

Evenimentul va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Chișinău.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!