ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de fotbal a încheiat cantonamentul în Turcia

09:16 | 31.01.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 31 ian. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal a încheiat ieri cantonamentul din Antalya (Turcia) cu un meci de verificare disputat cu selecționata Azerbaidjanului, relatează MOLDPRES. 

Partida s-a încheiat nedecis (0-0). Secvențele video prezentate reflectă o mică superioritate a formației moldovene. ”Am meritat victoria mai mult decât echipa azeră. Am jucat mai bine, am avut ocazii de a marca. A fost un meci mai bun decât cel disputat anterior cu reprezentativa Coreei de Sud. Progresăm puțin câte puțin”, a declarat la finele întâlnirii pentru mass-media antrenorul echipei moldovene, Alexandru Spiridon. 

Antrenorul lotului azer, Gurban Gurbanov, a fost de acord cu acest punct de vedere. ”Da, echipa moldoveană a avut mai multe posibilități de a înscrie, dar eu sunt satisfăcut de meci, de prestația elevilor mei”, a spus el. 

Echipa națională a evoluat în următoarea componență: Cebanu, Jardan, Posmac, Cojocari, Dedov (Platica, 85), Ambros (Damașcan, 55), Racu, A. Pașcenco (Taras,77), Antoniuc (Spătaru, 64), Mihaliov (Paireli, 68, Ivanov, 89), Rozgoniuc. 

În partida amicală desfășurată în compania reprezentativei Coreei de Sud a fost consemnat scorul 0-1. 

Meciul cu lotul Azerbaidjanului a fost al zecelea în istoria întâlnirilor. În trei partide au învins fotbaliștii moldoveni. În două – jucătorii azeri. În cinci au fost înregistrate rezultate de egalitate. 

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img18000734

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!