ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe Tudor Ulianovschi întreprinde o vizită în SUA

08:16 | 01.02.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 feb. /MOLDPRES/. În perioada 31 ianuarie – 2 februarie, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, efectuează o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

Programul vizitei include întrevederi cu oficiali ai Administrației SUA, la Casa Albă, Consiliul Naţional de Securitate și Departamentul de Stat. De asemenea, șeful diplomației moldovenești va avea discuții cu liderii celor mai influente centre analitice din Washington D.C. În cadrul acestor întrevederi vor fi examinate prioritățile de pe agenda bilaterală R. Moldova – SUA.

Ministrul Tudor Ulianovschi va avea o întâlnire cu reprezentanţii diasporei moldoveneşti în Statele Unite ale Americii.
 

img18000777

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!