ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de vineri, 2 februarie 2018

18:43 | 01.02.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon va participa la Adunarea festivă dedicată lansării Anului Ștefan cel Mare și Sfânt, Domnitor al Moldovei.

Ora 15.00, Sala Mare a Palatului Republicii.

***

Președintele Parlamentului Andrian Candu convoacă în ședință președinții Comisiilor parlamentare permanente. La finele acesteia, speakerul va susține un briefing de presă.

Ora 11.00,  Parlamentul Republicii Moldova.

***

Delegația Uniunii Europene la Chișinău și Ministerul Economiei și Infrastructurii invită la Ceremonia de lansare a proiectului finanțat de UE „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”.

Ora 10:00, Radisson Blu Convention Centre, str. Mitropolit Varlaam 77.

***

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale invită la conferința de presă cu subiectul „Reținerea membrilor unei grupări infracționale specializate în spălare de bani și evaziune fiscală în proporții deosebit de mari”.

Ora 11:00, sediul PCCOCS, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73, et. 3, sala de conferințe.

***

Ion Cebanu, președintele fracțiunii PL din Consiliul Municipal Chișinău va susține o conferință de presă.

Ora 11.00, Primăria mun. Chișinău, biroul nr. 17. 

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Un grup de experţi NATO, responsabili de implementarea Iniţiativei de Consolidare a Capacităţilor de Apărare pentru R. Moldova, se află la Chișinău în perioada 29 ianuarie-2 februarie.

3. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

În perioada 31 ianuarie-2 februarie, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, efectuează o vizită de lucru în SUA.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!