ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe spectacole vor avea loc în acest weekend la Chişinău

14:49 | 02.02.2018 Categorie: Cultură

Chişinău, 2 feb. /MOLDPRES/. Mai multe spectacole pentru copii și maturi vor avea loc sâmbătă şi duminică la teatrele din capitală, informează MOLDPRES.

Mâine, la ora 11.00, la Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici” va avea loc spectacolul „Cântecul mierlei” (în limba rusă) de Annie M.G. Schmidt, iar la Teatrul Municipal „Guguţă” - spectacolul „Motanul Leopold” A. Hait.

În aceeaşi zi, la ora 18.00, la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” va fi prezentat spectacolul „Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, la Teatrul Naţional „Satiricus I. L.Caragiale” – spectacolul „Nunta” de A.P. Cehov şi la Teatrul Dramatic Rus de Stat „A.P.Cehov” – spectacolul „Nevasta altuia şi un soţ sub pat” de F.M. Dostoievski.

Duminică, la ora 11.00, la Teatrul Republican de Păpuşi  „Licurici” va avea loc spectacolul „Jocuri magice” (în limba română) de T. Jucov, la Teatrul Municipal „Guguţă”- spectacolul „Cocoşelul neascultător” de  A. Machek, la Teatrul Dramatic Rus de Stat „A.P. Cehov” – spectacolul „Regina de zăpadă” de E. Şvarţ şi la ora 12.00, la Teatrul Republican „Luceafărul” – spectacolul „Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele”.

Tot duminică, la ora 17.00, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu” va fi jucat spectacolul „Mireasa Ţarului”, operă în patru acte de N. Rimski-Korsakov, la ora 18.00, la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”  - spectacolul „Filumena Marturano sau divorţ în stil italian” de Eduardo De Filippo, la Teatrul Naţional „Satiricus I.L.Caragiale”  - spectacolul „Made in Moldova” de Constantin Cheianu şi la Teatrul Republican „Luceafărul” – spectacolul „Opera de trei parale” de B. Brecht.

Săptămâna teatrală se va încheia cu spectacolul „Ultima noapte la Madrid” de Brian McAvera, care va fi prezentat la ora 18.30, la Teatrul Naţional „Eugene Ionesco”.

(Reporter N. Roibu, editor A. Răileanu)

img18000828

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!