ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Tudor Ulianovschi va efectua o vizită de lucru la Bucureşti

08:23 | 06.02.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 feb. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, Tudor Ulianovschi, va efectua astăzi o vizită de lucru la Bucureşti, la invitaţia omologului său român, Teodor Meleşcanu, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

Vizita va include o întrevedere cu Ana Birchall, Viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, convorbiri oficiale cu ministrul Afacerilor Externe al României, Teodor Meleșcanu, urmate de un briefing, precum şi o întrevedere cu Bogdan Aurescu, Consilierul Preşedintelui României pentru politică externă.

De asemenea, ministrul Ulianovschi va avea o reuniune cu Ambasadorii statelor partenere, acreditaţi pentru Republica Moldova de la București.

img18000896

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!