ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Leonid Babii a demisionat din funcţia de primar interimar al municipiului Bălţi

11:37 | 06.02.2018 Categorie: Regiuni

Chişinău, 6 feb. /MOLDPRES/. Leonid  Babii a anunţat ieri că demisionează din funcţia de  primar interimar al municipiului Bălţi, transmite MOLDPRES cu referire la presa locală.

Într-o emisiune a postului de televiziune regional BTV, Leonid Babii a cerut să fie excluse “orice insinuări politice” referitor la demisia sa şi a mulţumit pentru colaborare colegilor  din primărie şi Consiliul municipal Bălţi.

Babii a fost numit în funcţia de primar interimar al municipiului, la şedinţa extraordinară a Consiliului municapl Bălţi din 3 ianuarie 2018, după ce pe 2 ianuarie Igor Şeremet şi-a dat demisia.

În prezent atribuţiile de primar de Bălţi revin celui de-al treilea viceprimar al localităţii, Lilia Sava.

Cel mai probabil că noi numiri în funcţiile de viceprimari vor fi operate la şedinţa Consiliului municipal, preconizată  pentru 8 februarie. În agenda şedinţei o chestiune în acest sens, deocamdată, lipseşte, dar s-ar putea ca deja în cursul şedinţei să fie anunţate candidaturile noilor viceprimari, indică esp.md.

(Reporter L. Grubîi, editor M. Jantovan)

img18000908

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!