ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PDM şi-a anunţat priorităţile pentru anul curent

12:50 | 06.02.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 6 feb. /MOLDPRES/. Partidul Democrat din Moldova va lucra în anul curent în beneficiul cetăţeanului, renunţând la luptele politice. Anunţul a fost făcut astăzi de purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Vitalie Gămurari, comunică MOLDPRES.

Potrivit lui Gămurari, conducerea PDM s-a întrunit astăzi în prima şedinţă săptămânală din acest an şi a prezentat priorităţile pentru anul curent.  "Pentru 2018 – PDM are o tactică clară: va munci în beneficiul cetăţeanului şi va încerca să implementeze  programul de guvernământ, fără a se implica în anumite lupte politice. Poate va fi pentru prima dată în Republica Moldova, veți vedea că este posibil ca partidul de guvernare, inclusiv în anul electoral, să facă faţă promisiunilor pe care le-a făcut, dar şi acelor politici pe care le promovează. S-a găsit şi o soluţie prin care membrii Guvernului nu vor fi implicaţi în activitatea politică, să fie lăsaţi să-şi facă lucrul calitativ", a spus Gămurari.

El a precizat că PDM nu are adversari politici în alegeri și se va concentra exclusiv pe realizarea promisiunilor și reformelor demarate.

(Reporter A. Zara, editor  M. Jantovan)

img18000914

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!