ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova va participa la Expoziția Mondială ”Expo Dubai 2020”

15:25 | 07.02.2018 Categorie: Economie

Chişinău, 7 feb. /MOLDPRES/. Guvernul a decis astăzi participarea Republicii Moldova la expoziția „Expo Dubai 2020”, ce se va desfășura în zilele de 20 octombrie 2020 – 10 aprilie 2021 și care, conform organizatorilor, va fi vizitată de circa 25 milioane de persoane, informează MOLDPRES.

Republica Moldova a participat anterior la asemenea evenimente, inclusiv la Hanovra (Germania) în anul 2000, Shanghai (Republica Populară Chineză) în anul 2010 și Milano (Italia) în anul 2015.

Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” a fost desemnat în calitate de autoritate națională responsabilă de organizarea participării Republicii Moldova la Expoziția Mondială „Expo Dubai 2020”. Cu ocazia participării Republicii Moldova la expoziția mondială, vor fi organizate acțiuni de promovare a produselor și serviciilor, precum și a tradițiilor și culturii naționale. ”Astfel, participarea în cadrul acestui eveniment asigură oportunități directe pentru dinamizarea schimburilor comerciale, oferind companiilor moldovenești un vector direct de promovare”, menționează Ministerul Economiei și Infrastructurii.

(Reporter V. Bercu, editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!