ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de joi, 8 februarie 2018

18:34 | 07.02.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Parlamentul se va convoca în prima ședință plenară din sesiunea de primăvară 2018.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Va avea loc şedinţa lărgită a Colegiului Biroului Naţional de Statistică (BNS), la care va fi prezentat Raportul de activitate al BNS pentru anul 2017 şi vor fi aprobate priorităţile pentru anul 2018.

Ora 10.00, sediul central al BNS, str. Grenoble 106, etajul 8, sala mare.

***

Jurnaliștii sunt invitați la masa rotundă „Pregătirea proiectului de fluidizare a traficului și îmbunătățirea calității transportului în municipiul Chișinău".

Ora 13.00, sala de ședință a Primăriei mun. Chișinău.

***

Comisia Electorală Centrală și Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral invită reprezentanții mass-media la primul Club de Presă pe subiecte electorale.

Ora 17.00, restaurantul Big Deal, strada Mitropolit Varlaam 69A (vis-a-vis de cinematograful Odeon).  

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) ”Viitorul” invită la prezentarea unii Apel Public cu privire la respectarea ”liniilor roșii” în procesul de reglementare transnistreană de către autoritățile Republicii Moldova.

Ora 11.00, sala de conferințe a IDIS ”Viitorul”.

***

Presa este invitată la grădinița din Cornești, Ungheni, care a renunțat la încălzirea cu gaze în favoarea energiei regenerabile, produsă local.

Ora 10.00, Cornești, raionul Ungheni.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!