ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de vineri, 9 februarie 2018

18:40 | 08.02.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Prim-ministrul Pavel Filip va participa la deschiderea oficială a judecătoriei Ungheni.

Ora 10.00, orașul Ungheni, str. Națională 10/1.

***

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale invită la evenimentul de înmânare a unei mașini echipată cu frigidere speciale pentru transportarea sângelui, Institutului Oncologic din Republica Moldova, donată de S.R.L Kaufland Moldova.

Ora 10.00, IMSP Institutul Oncologic, str. N. Testemițanu 30.

***

Centrul Național de Sănătate Publică invită la conferința științifică consacrată aniversării a 80-a de la nașterea ilustrului savant, membru corespondent Nicolae Opopol, profesor universitar, președinte de onoare al Asociației Igieniștilor din RM.

Ora 14.00, Centrul Național de Sănătate Publică, sala de festivități, str. Gh. Asachi, 67-A.

***

Membrii Grupului de Excelență din Diasporă în domeniul Justiției din Haga vor realiza un trening pentru judecătorii din Moldova.

Ora 08.45, Curtea Supremă de Justiție, str. M. Kogălniceanu, 70.

***

UN Women (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) invită la lansarea broşurii „Femei puternice cu abilităţi diferite”.

Ora 17.00, Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt,148.

***

La Biblioteca Naţională a Republicii Moldova va avea loc, în contextul "Zilei Mondiale a Siguranței pe Internet 2018", o lecție interactivă cu Victoria Manolachi și Natalia Gulco, Centrul Pro-European de Servicii și Comunicare.

Ora 14.00, BNRM, sala Audiovideoteca.

***

Filarmonica Națională invită la un concert romantic, dedicat Zilei Îndrăgostiților.

Ora 18.00, Filarmonica Națională.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!