ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Economiei și Infrastructurii

11:53 | 10.02.2018 Categorie: Comunicate

Gara auto Cimișlia va avea o nouă zonă sanitară pentru pasageri

Chişinău, 10 feb. /MOLDPRES/. Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, și secretarul de stat Serghei Bucataru au întreprins astăzi o vizită de lucru la gara auto din Cimișlia.

Ministrul a discutat cu angajații gării și pasagerii, pentru a identifica problemele acestora, care urmează a fi soluționate în mod prioritar. Una dintre necesitățile stringente enunțate este amenajarea zonei sanitare pentru pasageri.

”Am identificat soluții pentru amenajarea în regim de urgență a unei zone sanitare pentru pasageri”, a afirmat Chiril Gaburici.

Potrivit ministrului Economiei și Infrastructurii, întreprinderea de stat “Gările și stațiile auto” va aloca mijloace financiare suficiente pentru amenajarea acesteia.

La gara auto din Cimișlia au fost efectuate reparații curente în anul 2014, valoarea investițiilor fiind de 130 de mii de lei.

Conform datelor, fluxul zilnic în gară este de circa 300 persoane.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!